• Robanov kot 44, 3335 Solčava
  • policnik.peter@gmail.com

Predstavitev | About us | Präsentation

 

V središču Solčave že več kot petdeset let stoji Zadružni dom in od takrat v pritličju doma obratuje gostilna Zadružnik. Pri nas so se vedno zbirali domačini; med tednom na dopoldanske malice, ob praznikih pa v zgornji dvorani ali v gostilni na klepetu ob kavi in kozarčku.

Tako se naša gostilna lahko pohvali z večletnimi izkušnjami v gostinstvu, dobri, hitro postreženi hrani in prijaznim osebjem.

Sprva je bil Zadružnik najbolj poznan po zelo okusnih picah, ki so po mnenju naših gostov res posebne. Pred leti smo našemu jedilnemu listu dodali nekaj strani in tako lahko sedaj izbirate med več kot desetimi vrstami pic, vsak dan sveže pripravljenimi malicami ali pa ob sobotah in nedeljah enostavno naročite kosilo.

Poleti jutranje sonce ali popoldanska senca na naši terasi, kar kličeta po obedu ob šumenju reke Savinje. 40 oseb lahko uživa v hladnem vetriču, ki skoraj vedno pihlja ob reki.

Pozimi pa prasketanje ognja v kaminu naše nove sobe pomiri dušo in srce, kuhano vino ali domač čaj pa ogrejeta mrzle dlani. V notranjih prostorih se lahko ogreje do 90 oseb.

Za 60 oseb (oziroma po dogovoru) pa lahko pripravimo tudi razna praznovanja in kosila za zaključene družbe: organizirani izleti,obletnice, zaključke, poslovne dogodke, otroška praznovanja…

Prepričani smo, da boste v naši pestri ponudbi hrane zagotovo našli nekaj zase. Kadarkoli se boste lačni peljali proti Logarski dolini ali pa se vračali iz nje – pri nas boste vedno dobrodošli!

VESELIMO SE VAŠEGA OBISKA, ZATO VABLJENI V GOSTILNO ZADRUŽNIK!